HMore Magazine

HMore is het glossy magazine van ondernemers en winkeliers, voor ondernemers en inwoners van de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Met als belangrijke hoofdpijlers Business en Lifestyle. HMore biedt zijn lezers kwalitatieve achtergrond informatie over de bedrijven en inwoners van de regio Haarlemmermeer en Schiphol. Het magazine sluit perfect aan bij hun belevingswereld en de doelgroep en het magazine inspireert.

Bladprofiel

Verschijningsfrequentie 2 x per jaar – voorjaar / najaar
Omvang min. 160 pagina’s
Verspreiding Geselecteerde gerenommeerde winkels/ondernemers, per post verspreid onder selectie inwoners centrum Hoofddorp, Nieuw-Vennep, Badhoevedorp en Zwanenburg, internet, website, twitter, facebook en uitgiftepunten.
Ontstaan 2012
Uitvoering gelumbeckt
Oplage min 3.500 exemplaren
Uitgeverij VB Facility services B.V.

Het magazine geeft de lezer een kijkje achter de schermen bij ondernemers in deze regio, waarbij zowel de “zaak” als ook “de mens achter de “zaak” wordt belicht. De HMore lezer is geïnteresseerd in de ondernemers om zich heen en ziet HMore Magazine en de twee jaarlijkse events als een aanvulling voor zijn netwerk. Naast de zakelijke kant van de mens staat HMore ook stil bij Lifestyle onderwerpen als sport, reizen, wonen, leven, kunst, cultuur en uiteraard de omgeving Haarlemmermeer-Schiphol. Er wordt ook ruim aandacht besteed aan onderwerpen als maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid.