Presentatie HMore editie 3

Op 18 juni jl. werd in aanwezigheid van vele ondernemers uit de regio Haarlemmermeer / Schiphol en omstreken de derde editie van het lifestyle en business magazine HMore gepresenteerd.

Het fraai vormgegeven glossy magazine is deze keer maar liefst 176 pagina’s dik met een aantrekkelijke inhoud, over ‘business and lifestyle’. Niet alleen het ondernemen staat centraal, maar alles wat wonen, werken en recreëren in ons “werkgebied” zo plezierig maakt. HMore is niet alleen voor ondernemers, maar ook voor hun gezinnen; want lokaal ondernemen vraagt om een sterk thuisfront.

In deze editie komen onder meer aan het woord Rabobank Regio Schiphol directeur De heer Leo Peeters Weem, winnaar van de Ondernemersprijs De heer Johan Dekker van Telesuper en De heer Paul Kok van MKB Haarlemmermeer.
In het nieuwe restaurant Alberto’s, de voormalige d’Oude Meerpaal in Vijfhuizen vond de lancering plaats.

Presentatie HMore editie 3

Op de foto v.l.n.r.: De founders van het magazine: Mieke Millenaar (Millenaar Adviesgroep), Laurens Schenk (Schenk Makelaars), Caby van Bodegraven (Velota Zonwering en Buitenleven), Edwin Beentjes (CTS Group), Paul van den Brink (Master Projectinrichting).

Bekijk hier het bericht (op pagina 28) in de Hooddorpse Courant

Share →