Uit HMore 6

Architecten die ondernemers begrijpen van ENZO architectuur & interieur

Vanuit een voormalige graansilo aan de dijk in Burgerveen werken de jonge architecten Jasper van Rijn en Carlo abdul van Enzo architectuur & interieur ® met hun team aan een keur van opdrachten. aan HMore vertellen zij wat hen drijft.

Jasper en Carlo sprongen zes jaar geleden op een rijden- de trein toen ze het architectenbureau van de ouders van Jasper, Van Rijn Architecten, overnamen. In een tijd dat veel architectenbureaus het moeilijk hadden werkten zij aan een indrukwekkende hoeveelheid opdrachten en ook nu is de orderportefeuille goed gevuld. Hoe verklaren zij hun succes?
Jasper: “We spreken meerdere doelgroepen aan. Ondernemers, vooral hier uit de regio, die een bedrijfspand willen bouwen, verbouwen of uitbreiden. Ten tweede particulieren met (ver)bouwplannen. En projectontwikkelaars van nieuwbouwwoningen. We houden van die afwisseling.”
Carlo: “Bij al die opdrachten gaat het ons om de wensen van de klant en om de verbinding van de architectuur met de omgeving en het interieur. Bovendien spreken wij de taal van de ondernemer: die wil krijgen wat hij heeft gevraagd en liefst nog meer.”

Lees hier het volledige artikel in de digitale versie van HMore

Share →