Toezending HMore

Het magazine HMore kan door ondernemers kosteloos worden opgehaald op de vestigingslocaties van de onderstaande initiatiefnemers CTS Group, Master Totaalinrichting, Millenaar Adviesgroep, Schenk Makelaars en SWDV Advocaten.
Ook zakelijke toezending is mogelijk. Stuur uw aanvraag naar info@hmore.nl en u ontvangt het magazine kosteloos per post.

CTS Group Nederland

CTS Group Nederland

CTS GROUP staat voor logistiek en transport waarbij persoonlijke service, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vanuit de strategische ligging vlakbij Schiphol verzorgen wij een compleet pakket: e-fulfilment, orderpicking, voorraadbeheer, fijnmazige distributie en Europese groupage.
CTS GROUP
Schillingweg 50
2153 PL Nieuw - Vennep
Tel: 0252 - 628 900
www.ctsgroup.nl
Master Totaalinrichting

Master Totaalinrichting

Master Totaalinrichting is gevestigd in Hoofddorp waar wij een showroom hebben van 2000 m² oppervlakte showroom, waar u werkelijk alles kunt vinden op het gebied van inrichting, ontwerp en realisatie. Een onmisbare partner als het gaat om projectinrichting en interieuradvies.
Master Totaalinrichting
Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp
Tel: 023 - 5627098
www.mastertotaalinrichting.nl
Millenaar Adviesgroep

Millenaar Adviesgroep

Millenaar Adviesgroep al 60 jaar een begrip in ondernemend Haarlemmermeer. Als bedrijf, ondernemer, zelfstandige, werkgever of DGA bent u bij ons aan het juiste adres.
U als klant staat bij ons op de eerste plaats. Dat is het uitgangspunt.
Millenaar Adviesgroep
Kruisweg 652
2132 CJ Hoofddorp
Tel: 023 - 556 00 00
www.millenaar.nl
Schenk Makelaars

Schenk Makelaars

Schenk Makelaars is een onafhankelijk lokaal makelaarskantoor met een actief deskundig team van jonge en ervaren medewerkers. Wij houden ons dagelijks bezig op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, waarbij als onafhankelijk kantoor, de focus ligt op advisering bij aanhuur/verhuur en aankoop/verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed.
Schenk Makelaars Polarisavenue 151 2132 JJ Hoofddorp Tel: 023 - 557 22 88 www.schenkmakelaars.nl
SWDV Advocaten

SWDV Advocaten

SWDV Advocaten is een ambitieus kantoor met een no-nonsense instelling. Met één contactpersoon heeft u toegang tot een team van ruim 20 advocaten. Daarmee haalt u niet alleen juridische expertise in huis: wij weten wat er speelt in de regio en kennen uw branche.
SWDV Advocaten
Julianalaan 46
2132 DT Hoofddorp
Tel: 023-517 51 00
www.swdv-advocaten.nl