Sinds 21 mei is de Haarlemmermeer en omgeving Schiphol een uniek magazine rijker. Op deze dag heeft een groep Haarlemmermeerse ondernemers in restaurant Long Island aan de Toolenburger Plas het magazine HMore geïntroduceerd.

21 mei jl. is met succes het nieuwe magazine voor en door ondernemers in de Haarlemmermeer, regio Schiphol gelanceerd. Een selectie groep van relaties van de founders en adverteerders waren aanwezig op de succesvolle presentatie. De sfeer en ambiance in Long Island was zoals vertrouwd opnieuw aanwezig.

De gasten werden welkom geheten door de gastheren en dames zijnde de founders. Speciale aandacht ging uit naar deze groep die juist in deze tijden zich kunnen en willen onderscheiden. Voor en door ondernemers , een magazine dat twee keer per jaar zal uitkomen en echt uniek is in deze regio. Ook zal HMore u tussen de edities door op deze website informeren over de ontwikkelingen en trends in de Haarlemmermeer. Heeft u zelf ideeën, suggesties of wensen dan zouden wij het zeer op prijs stellen van u te mogen vernemen per mail info@hmore.nl of persoonlijk danwel telefonisch. Wij nodigen u uit regelmatig onze site te bezoeken.

HMore founders

Share →