Uit HMore 7

More in Business SWDV Advocaten

Twee jaar geleden namen Anna Paternotte en Chris Hartsuiker de leiding binnen het bekende advocatenkantoor SWDV. Zij vormden het kantoor om tot een moderne onderneming door de organisatie af te stemmen op hun klanten en ruim baan te maken voor innovatie.Twee advocaten/ondernemers aan het woord over het kantoor en de mensen achter SWDV.

Wij zijn advocaat én ondernemer. Wij begrijpen waarmee een ondernemer te kampen heeft en weten waar we hem mee kunnen helpen. Onze slogan is niet voor niets: Omdat u van ons meer mag verwachten!
Onze organisatie is zo ingericht, dat we die op alle fronten kunnen aanpassen aan wat de klant nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan online inzage in eigen dossiers, een tarief op maat en een helpdesk waar klanten voor een gereduceerd tarief eerste vragen kunnen stellen en kort kunnen sparren met hun advocaat. De klant blijft door ons op de hoogte van de voor hem belangrijke
(juridische) actualiteiten. Ook leggen we – indien nodig of nuttig – contact tussen klanten onderling of met andere dienstverleners. Voor elke klant stuurt één contactpersoon een voor die klant ingericht team van specialisten aan.
Als de klant de telefoon pakt, gaat niet direct de meter tikken. Dat schept vertrouwen en verhoogt de mate van samenwerking. Wij willen graag weten wat er speelt bij de klant en zijn er niet alleen als de klant in de problemen komt. We zorgen er juist voor dat die problemen worden voorkomen. Dat kun je alleen als je de klant, de branche en de omgeving goed kent. Het merendeel van onze klanten komt uit de regio, waaronder ook internationaal opererende klanten. Schiphol is immers om de hoek. Kennis van de branche, bijvoorbeeld de logistieke sector, is dan een must. Het delen van onze kennis met de klant is vanzelfsprekend. Die kennis zo toegankelijk mogelijk maken, is de uitdaging.

Lees hier het volledige artikel in de digitale versie van HMore

Share →