De start voor het 5e jaar, dus het eerste lustrum, van het Straten golftoernooi Badhoevedorp staat gepland op 27 SEPTEMBER a.s.

U kunt u nu al aanmelden of uw team zich alvast inschrijven via de website www.vanbadhoevedorpvoorbadhoevedorp.nl alles in kleine letters. Het is ons 5e jaar dus het eerste lustrum. Wij zijn volop in de organisatie bezig om er weer een gezellig toernooi van te maken, met als het lukt, met speciale gebeurtenissen. Deze dag zal weer volop in het teken staan van de GOLFSPORT. De kinderen van de basis scholen uit Badhoevedorp zullen weer uitgenodigd worden, van de groepen 6/7en 8. Wij hopen weer op de medewerking van de sport coördinatoren, dat die de kinderen enthousiasmeren om deel te nemen aan deze clinic.

De opbrengst van deze dag zal gaan naar de ZORG BOERDERIJ in het park. Deze willen een uitbreiding maken, zodat de bezoekers droog ontvangen kunnen worden.

De eerste golfacties heeft u kunnen zien, tijdens de braderie van 6 JUNI. Daar kunt u zien hoe u houding is bij het afslaan van uw bal. Alles zal onder toezicht zijn van GLOFPRO John Bos van golfclub Abcoude, tevens kunt u vragen stellen over het lidmaatschap van deze club bij John.

De organisatie hoopt weer op een grote deelname van sponsors, bedrijven en enthousiaste golfers.

Het goede doel, de zorgboerderij in het park, is zeker de moeite waard om een bijdrage te leveren tijdens ons eerste lustrum op 27 september 2015.

Wilt u op de hoogte blijven over het verloop van de organisatie, kijk dan op onze website en volg de bladen zoals de Westerpost.

Namens het bestuur, tevens de organisatie, zien wij uw aanmeldingen tegemoet.

110828golfevenementvdijk-1500x826

Share →