Uit HMore 6

Het gaat echt weer beter in de woningmarkt van Keijser & Drieman NVM Makelaars Hoofddorp.

Het heeft de afgelopen jaren aardig gestormd op de huizenmarkt. De economische tegenwind blies hard. Maar het tij lijkt te zijn gekeerd. De markt is zich voorzichtig aan het herstellen.

“Het herstel is nog broos”, vertelt Siem van der Graaf, makelaar bij Keijser Drieman NVM Makelaars, maar het gaat echt weer de goede kant op. “Van het nieuwe aanbod is zeker de helft binnen drie maanden verkocht. En dat is één van de tekenen van herstel. Het is overigens nog wel steeds een kopersmarkt. De woning die men koopt moet echt helemaal op orde zijn. Men wil niet meer gelijk verbouwen of aan een nieuwe badkamer of nieuwe keuken.”

Keijser & Drieman Makelaars is gevestigd in Hoofddorp en Haarlem. Het team in Hoofddorp bestaat uit vier Register Makelaar-taxateurs: Marjolijn, José, Eric en Siem. “Marjolijn en ik beheren hoofdzakelijk de bestaande bouw”, legt Siem de rolverdeling uit. “José is onze aankoopspecialist en Wendela voor de nieuwbouw. Ons kantoorteam bestaat uit Gwen, Eva en Marieke. Deze dames zijn ons eerste aanspreekpunt op kantoor. Zij ontvangen en informeren onze klanten.” Eén van de projecten dat het kantoor in de verkoop heeft is het St. Lucia klooster.

Lees hier het volledige artikel in de digitale versie van HMore

Share →