Op 30 September j.l. was HMore aanwezig bij Meerjazz bij Correndon.

Meer Jazz en Corendon International Travel B.V. hebben elkaar gevonden in een meerjarige sponsorrelatie. Het Meer Jazz festival zal vanaf nu dan ook worden omgedoopt tot het Corendon Meer Jazz festival.

Support van vele trouwe sponsoren, van fondsen en subsidies vormen het fundament van de festivalorganisatie. Dankzij de substantiële sponsoring van Corendon heeft dit een geweldig inpuls gekregen. De organisatie is er alles aan gelegen om ieder jaar een festivalprogramma te presenteren dat de voorgaande editie overtreft. Met deze impuls lijkt dat streven ook te worden gehandhaafd.

Atilay Uslu, CEO van Corendon, noemt de samenwerking een logische stap. “Meer Jazz biedt een brede en kwalitatief hoogstaande doorsnede van nieuwe stromingen in de internationale scene van jazz en aanverwante muziek. Dankzij de ijzersterke reputatie die Meer Jazz daarmee heeft opgebouwd maakt het voor beide partijen een uitgelezen kans om elkaar te kunnen versterken.” De uitstraling en programmering van Meer Jazz sluiten nauw aan op de initiatieven die Corendon op het gebied van muziek onderneemt. Zo ondersteunde Corendon bijvoorbeeld al enkele jaren de succesvolle jazz zangeres Karsu Dönmez.

“Ik ben zeer verheugd,” laat festivaldirecteur Loet van der Lee weten. “Dankzij de nieuwe samenwerking tussen beide partijen kan het streven naar kwaliteit in programmering en uitvoering ook de komende jaren centraal staan. Zowel voor Meer Jazz als voor Corendon zie ik interessante mogelijkheden.”

Het Corendon Meer Jazz Festival is volgend jaar van 22 t/m 25 mei in het centrum van Hoofddorp.
Bron: HoofddorpseCourant.nl

Voor meer informatie zie: www.meerjazz.nl.

Share →