Op 25 november 2013 is tijdens een indrukwekkende presentatie in de Hoofdvaartkerk in Hoofddorp alweer de vierde editie van HMore gelanceerd.

Alle vijf de founders van het magazine waren uiteraard aanwezig en ontvingen alle gasten persoonlijk.
Om 16.30 uur opende de twee gastredacteuren Mieke Millenaar (Millenaar Adviesgroep) en Laurens Schenk (Schenk Makelaars) de lancering. Waarna dhr. Arjan Jansen, operationeel directeur van BVO PEC Zwolle, de mensen een boeiende presentatie voorschotelde over de manier van werken binnen hun organisatie.
Als klap op de vuurpijl overhandigden de twee gastredacteuren het eerste exemplaar van de 4e editie van HMore aan Wethouder Economie, Sport en Cultuur Dhr. Adam Elzakalai.
Ter afsluiting was er ruim gelegenheid om het magazine te bewonderen en na te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Het glossy magazine heeft ook dit keer een aantrekkelijke inhoud, over ‘business and lifestyle’. In deze editie komen onder meer de oprichter van Corendon Atilay Uslu, Gemeente Haarlemmermeer Wethouder financiën, wonen, groen en recreatie Jeroen Nobel aan het woord en gaan de broertjes Witschge met de broertjes Van Bodegraven in gesprek.

Wij danken de Hoofdvaartkerk voor haar gastvrijheid en Dunweg Uitvaartzorg voor het ter beschikking stellen van de parkeerruimte.

We kijken terug op een inspirerende avond met interessante gastsprekers.

Persbericht Haarlems Dagblad

Share →