Uit HMore 8

We stellen u graag voor aan Mieke Fleur. Zij is de gastvrouw bij alle HMore evenementen.

In juli van dit jaar ging mijn telefoon en kreeg ik Henriët van den Berg van Designmasters aan de “lijn”. Haar vraag was: Zou jij er wat voor voelen om de lancering te doen voor ons mooie HMore Business Magazine nummer 7 en zo onze “spokeswoman” te worden?

Ik hoefde er niet lang over na te denken.Mijn eerste opdracht was op 29 juli, de lancering van Hmore nummer 7 in Aalsmeer bij Joseph aan de Poel. Het was een prachtige dag, een mooie locatie, het kon niet meer stuk.
Ik mocht het eerste exemplaar uitreiken aan wethouder Ap Reinders, met wie ik ooit heb samengewerkt bij de lokale omroep van Haarlemmermeer, we presenteerden toen onder andere de Gemeenteraad Verkiezingen. Die mooie dag in juli was mijn eerste kennismaking met HMore en ik vind het een eer om aan zo’n prachtig blad mijn steentje te mogen bijdragen. Het is een goed bedacht concept met veelzijdige artikelen en goed lees-
baar voor zowel mannen als vrouwen.

Share →