Uit HMore 6

More Profile: SWDV Advocaten

Dat zagen we terug bij het evenement “Rond om Haarlemmermeer”. Chris Hartsuiker en Anna Paternotte, de bestuurders van SWDV, ontmoetten daar veel van hun relaties.
Hoe komt dat? “Wij hebben stevige wortels in deze regio en opereren al jaren vanuit onze vestiging op de Juliana- laan”, vertelt Chris. “Wij merken echt dat de ondernemers in Haarlemmermeer graag de handen ineen slaan, elkaar willen helpen. Wij weten wat er speelt in de regio, bij de klant en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Dan kun je meedenken en samenwerken met je klant.

Als je elkaar goed kent, weet je wat de ander nodig heeft. Over belangrijke ontwikkelingen sturen wij een korte mededeling of bellen naar de klanten die daar behoefte aan hebben. Onze klanten waarderen dat.”

Anna: “Voor veel ondernemers in Haarlemmermeer treden wij op als huisadvocaat. Zij hebben één vaste contactpersoon bij SWDV en kunnen met korte vragen snel terecht bij onze helpdesk. Ons kantoor is praktisch ingesteld, iedereen doet waar hij goed in is. Dat scheelt tijd, geld en zorgt voor advies op maat.

Lees hier het volledige artikel in de digitale versie van HMore

Share →