Uit HMore 6

Nieuwe Tamaris brandstore voor Leemans Schoenen

Leemans Schoenen is een echt familiebedrijf dat al ruim 100 jaar een belangrijke speler is binnen Haarlemmermeer, Bollenstreek en amsterdam. De broers Jacques en Simon Leemans staan aan het roer. Zij hebben een duidelijk beeld bij de kernelementen van hun bedrijf: service, goed opgeleid personeel en het beste schoenadvies en schoencomfort voor jong en oud.

Inmiddels heeft Leemans Schoenen 19 schoenwinkels binnen de Randstad, waarvan drie outlets in de Bijlmer, Hoofddorp, Nieuw-Vennep en sinds kort de prachtige Tamaris brandstore aan de Grote Houtstraat in Haarlem. Tamaris heeft al grote bekendheid dankzij de herkenbare televisie en print campagnes. Het leuke aan dit merk is de geheel eigentijdse collectie en de aanvullen- de accessoires lijn met sjaals, tassen en portemonnees. Ter completering is Leemans natuurlijk ook online succesvol met een webshop (www.leemansschoenen.nl). In de winkels maakt de klant kennis met de webshop door de geïntegreerde webzuilen.

Zowel in de Leemans winkels als online bieden ze een ruime collectie dames en kinderschoenen van be- kende nationale en internationale merken als Ecco, Fitflop, Clarks, Brunotti, Ara, Australian, Crocs, Kanjers, Esprit, Rieker, Gabor, Tamaris, Panama Jack en Skechers. Ook voor de heren heeft Leemans Schoenen een mooie collectie samengesteld, zoals recentelijk de moderne Rockport lijn als de Will Lester lijn zijn toegevoegd. Erg veel keuze voor iedereen.

Ook is er met enkele filialen (Woerden, Nieuw-Vennep en Haarlem Cronjé) een samenwerking gestart met retail organisatie LINE Footwear, zodat vooral de kindercollectie flink is uitgebreid. Kwaliteitsmerk kinderschoenen zoals Twins, Trackstyle, Clic!, Develab, Bunnies Jr. en het hippe Mim-pi worden nu in deze drie winkels verkocht. Dankzij de webzuilen kunnen klanten in elke winkel kennis maken met de uitgebreide Line collectie.

Lees hier het volledige artikel in de digitale versie van HMore

Share →