Nieuwe voorzitter Suzanne Leclaire-Noteborn

Persbericht 

 14 november 2019

 Per 1 januari 2020 zal Suzanne Leclaire-Noteborn het business platform HMore gaan leiden als voorzitter. Met deze aanstelling breekt voor HMore een nieuwe periode aan.

Zeven jaar geleden begonnen de founders Laurens Schenk (Schenk Makelaars), Mieke Millenaar (Millenaar Advies Groep), Anna Paternotte (SWDV Advocaten), Edwin Beentjes en Miriam de Groot (CTS GROUP) en Eric en Paul van den Brink (Master Totaalinrichting) met HMore vanuit de wens om een exclusief netwerk voor ondernemers in Haarlemmermeer en de regio vorm te geven. Dit mondde uit in een middelgrote club met een prachtig HMore Magazine en tal van onderscheidende events.

Founders

Vanuit de behoefte aan meer verdieping, zetten de founding partners met Leclaire als voorzitter een volgende stap. HMore zal zich onder haar leiding gaan richten op ondernemers en bestuurders, die bereid zijn hun passie, wijsheid en vragen te delen binnen het netwerk. Zo kan de collectieve kracht van het netwerk worden ingezet voor de groei en ontwikkeling van hen zelf en de onderwerpen waar zij belang aan hechten.

Laurens Schenk: ‘Mogelijkheden tot netwerken en een leuke borrel voor ondernemers zijn er genoeg in Haarlemmermeer. Wij signaleerden behoefte bij ondernemers om het in hun spaarzame tijd écht ergens over te hebben met elkaar. De ervaring die enkele founding partners hadden met de Tante Kee Dialoog Diners onder leiding van Suzanne de afgelopen vijf jaar, wilden we integreren en mogelijk maken voor meer ondernemers. We vroegen haar om met ons een plan voor de toekomst te ontwikkelen. Dat zij ook positief heeft geantwoord op onze vraag de club te gaan leiden, is meer dan goed nieuws.’

HMore zal vanaf 2020 de focus gaan leggen op dialoog tussen members en inspirerende gezaghebbers over thema’s die zij agenderen. Nieuwsgierig? Aanmelden kan via info@hmore.nl waarna u een persoonlijke uitnodiging kunt ontvangen.

Voor meer info of membership kunt u mailen naar info@hmore.nl.

 

Share →