Vandaag op een goed bezochte en gezellige receptie van de business borrel World Trade Center op Schiphol Centrum was er na de speech van Ruud van Hecke, even kort tijd voor een foto moment met Ruud en twee wethouders van de gemeente Haarlemmermeer de heer Jeroen Nobel en de heer Arthur van Dijk.

In alweer de tweede editie van HMore is er speciale aandacht voor deze Businessclub. Op pagina 132 staat een boeiend verhaal van Ruud die met veel passie naast en tijdens zijn werk als Rabobank “man” veel betekend voor de regio Schiphol. De catering en muzikale omlijsting was in goede handen en het gezelschap prima. Van het team van Hmore waren Mandy en Yasha aanwezig. Verder veel relaties maar ook medewerkers van ACN, gemeente Haarlemmermeer maar ook onder andere Dura Vermeer, Kuehne & Nagel, Corendon, Schenk Makelaars en I-Sec Nederland.

In Hmore 3 vragen wij beide wethouders een bijdrage in te brengen, deze zal verschijnen in het voorjaar van 2013! Wilt u niks missen meld u aan via deze site door een mail te sturen naar info@hmore.nl . Yasha en Mandy dank voor het uitdelen van Hmore 2 de Enige echte Glossy van de Haarlemmermeer !

Ruud van Hecke en twee wethouders van de gemeente Haarlemmermeer de heer Jeroen Nobel en de heer Arthur van Dijk.

Ruud van Hecke (midden) en twee wethouders van de gemeente Haarlemmermeer de heer Jeroen Nobel (rechts) en de heer Arthur van Dijk (links).

Share →