‘Met Hmore versterken we het gebied én elkaar’

Acht founders besloten in 2021 hun passie voor ondernemers samen verder te brengen in het ondernemersnetwerk Hmore: Laurens Schenk (Schenk Makelaars), Edwin Beentjes en Miriam de Groot (CTS GROUP), Mieke Millenaar (Millenaar Adviesgroep), Paul en Eric van den Brink (Master Totaalinrichting) en Anna Paternotte en Christian Hartsuiker (SWDV Advocaten). Een passie die nog lang niet is gedoofd en vanaf 2020 met Hmore 2.0 de fase van volwassenheid, verdieping en verrijking in gaat.

Master Totaalinrichting

Elke dag weer een nieuwe uitdaging, nieuwe klanten, nieuwe projecten; voor Paul van den Brink – samen met broer Eric van den Brink aan het roer van Master Totaalinrichting – is dat het mooiste aan ondernemen. “Ik houd van die spanning. Sinds een paar jaar doen we ook geregeld projecten in het buitenland, waardoor we in contact komen met nieuwe culturen. Zo blijven we onszelf iedere keer prikkelen.”

Millenaar Adviesgroep

Je zou kunnen zeggen dat het ondernemen haar met de paplepel werd ingegoten; vader Millenaar was immers ook ondernemer. Maar dat biedt geen garanties, zegt Mieke Millenaar: “Het zijn vooral de ervaringen geweest die ik heb opgedaan toen ik bij grote bedrijven werkte, die maakten dat mijn passie voor ondernemen echt oplaaide. Door Hmore zie je waar andere ondernemers mee bezig zijn, hoe zij zaken insteken. Je leert elkaar op een nieuwe manier kennen en krijgt respect voor elkaars werk en leven. Hmore is een mooi avontuur dat nog lang niet is afgelopen.

Schenk Makelaars

Samenwerking op alle vlakken, zo ziet initiatiefnemer Laurens Schenk het graag: “Door zowel op zakelijk als op persoonlijk vlak samen te werken in de regio waar je als bedrijf opereert, kun je het gebied én elkaar versterken.” Dat kost tijd en energie, erkent hij: “Maar je krijgt er veel moois voor terug. Dat is het verschil tussen een ondernemer en een zakenman.”

SWDV Advocaten

Goed, ze haakten iets later aan dan de anderen – Hmore was net opgericht – maar inmiddels kan SWDV wel worden beschouwd als één van de oudgedienden. En daar hebben ze geen spijt van, zegt Anna Paternotte, die samen met Christian Hartsuiker leiding geeft aan het advocatenkantoor: “Het is mooi om met een club gelijkgestemden iets neer te zetten wat er nog niet was, en daarbij ook je eigen passie te kunnen inbrengen.”

CTS GROUP staat voor logistiek en transport waarbij persoonlijke service, flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel staat. Vanuit de strategische ligging vlakbij Schiphol verzorgen wij een compleet pakket: e-fulfilment, orderpicking, voorraadbeheer, fijnmazige distributie en Europese groupage.

CTS GROUP
Schillingweg 50
2153 PL Nieuw – Vennep
Tel: 0252 – 628 900
www.ctsgroup.nl

Master Totaalinrichting is gevestigd in Hoofddorp waar wij een showroom hebben van 2000 m² oppervlakte showroom, waar u werkelijk alles kunt vinden op het gebied van inrichting, ontwerp en realisatie. Een onmisbare partner als het gaat om projectinrichting en interieuradvies.

Master Totaalinrichting
Dirk Storklaan 65
2132 PX Hoofddorp
Tel: 023 – 5627098
www.mastertotaalinrichting.nl

Millenaar Adviesgroep al 60 jaar een begrip in ondernemend Haarlemmermeer. Als bedrijf, ondernemer, zelfstandige, werkgever of DGA bent u bij ons aan het juiste adres.
U als klant staat bij ons op de eerste plaats. Dat is het uitgangspunt.

Millenaar Adviesgroep
Kruisweg 652
2132 CJ Hoofddorp
Tel: 023 – 556 00 00
www.millenaar.nl

Schenk Makelaars is een onafhankelijk lokaal makelaarskantoor met een actief deskundig team van jonge en ervaren medewerkers. Wij houden ons dagelijks bezig op het gebied van bedrijfsmatig vastgoed, waarbij als onafhankelijk kantoor, de focus ligt op advisering bij aanhuur/verhuur en aankoop/verkoop van bedrijfsmatig onroerend goed.

Schenk Makelaars
Taurusavenue 183
2132 LS Hoofddorp
Tel: 023 – 557 22 88
www.schenkmakelaars.nl

SWDV Advocaten is een ambitieus kantoor met een no-nonsense instelling. Met één contactpersoon heeft u toegang tot een team van ruim 20 advocaten. Daarmee haalt u niet alleen juridische expertise in huis: wij weten wat er speelt in de regio en kennen uw branche.

SWDV Advocaten
Taurusavenue 181
2132 LS Hoofddorp
Tel: 023-517 51 00
www.swdv-advocaten.nl

Meegroeien met Hmore? Word ook member.

Lees hier meer.