Tante Kee Founderslunch
Met een select gezelschap founders en members werd weer genoten van een heerlijke lunch bij Tante Kee. Een hele goede onderbreking van de werkdag. Uiteraard ontbraken de goede gesprekken en evaluaties niet. Het thema is besproken voor het volgende magazine.

Een missie met ‘meerwaarde’
Zo’n 25 deelnemers van het Hmore event hadden zich ingeschreven voor het voorprogramma, onder leiding van Boer Bos. Doel was om met elkaar op creatieve wijze na te denken over de ‘missie van Hmore’. Aanwezigen konden bij aankomst allemaal een woord achterlaten op een vel papier.

Vlechten
Daarna gingen we het land op om met deze woorden en met wilgentenen, klei, en touw de missie te verbeelden in een zelfgemaakt kunstwerk. De verschillende groepjes kwamen via allerlei tussenstapjes uiteindelijk tot het centrale woord: meerwaarde. Een mooie missie om op door te bouwen…

Lancering Hmore editie 19
De lancering van het superdikke zomernummer van Hmore vond plaats bij Paul Bos op de mooie locatie van het Fort bij Aalsmeer. Wethouder Marja Ruigrok mocht het eerste nummer in ontvangst nemen van Miriam de Groot. Het thema ‘Uitdagingen op de arbeidsmarkt’ spreekt iedereen aan. Het was nog lang gezellig op de prachtige locatie met uitzicht op de schaapjes op de Geniedijk.

Goede Doelen

Het project Hartelijk Haarlemmermeer is met prachtige giften aan diverse goede doelen afgerond. Ook hebben wij een bijdrage gedaan aan Stichting Holland-Oekraine en betaald voor het transport. Alle beetjes helpen!

Fijne zonnige zomer!
Het team van Hmore wenst u een hele fijne zomer. Vol ontspanning, zon en vrije tijd.
Fijne vakantie en kom veilig weer thuis.

Meegroeien met hmore? Wordt ook member.

Lees hier meer.