Hmore houdt de verbinding met founders en members, ook in deze tijd van beperkingen

Met een mooie meeting bij de Olmenhorst konden we elkaar – op afstand – nog persoonlijk ontmoeten. Daarna bleek helaas dat de maatregelen verder werden aangescherpt, wat ook echt noodzakelijk is gebleken. Hmore denkt in mogelijkheden, ook in de tijd van beperkingen én uiteraard nemen wij de verantwoordelijkheid en de regels in acht.

De Winst van waarde maken

Met twee of drie personen – op afstand en op diverse locaties – bespraken founders en members het thema voor dit jaar: Impact maken. Onder het genot van een heerlijke maaltijd, verzorgd door Restaurant Den Burgh, spraken zij met elkaar over diverse initiatieven. Het thema voor het volgende magazine is: De Winst van waarde maken.
Mooie initiatieven kwamen onder andere aan de orde:
– Circulair West
– Moedige dialoog
– Share
– Hartelijk Haarlemmermeer
– Impact makers – Leerbedrijf Impact makers –
Heel Haarlemmermeer – Trees for hotels.
Er kwamen prachtige ideeën uit voort die erom vragen om met elkaar uit gewerkt te worden zodat we als groep van Hmore founders en members stappen kunnen zetten. Uiteraard krijgt dit alles een vervolg en zal er één contact persoon zijn per initiatief.

#Hartelijk Haarlemmermeer

Vele ondernemers, organisaties en particulieren en zelfs een politieke partij hebben bijgedragen aan dit mooie initiatief, waarmee de actie van start is gegaan. Er worden maaltijden besteld bij de lokale horeca en geleverd bij de Voedselbank Haarlemmermeer. De tulpen actie bij het Spaarne ziekenhuis – locatie Hoofddorp en Haarlem – was een groot succes.

Bestuursvoorzitter Ivo van Schaik deelde samen met Laurens Schenk meer dan 1.000 bossen – lokaal ingekochte – tulpen uit aan de zorgmedewerkers die bij het ziekenhuis arriveerden of na de nachtdienst naar huis gingen.

Ook wordt er speelgoed en cadeautjes lokaal ingekocht
voor kinderen die in armoede leven voor Stichting Jarige Job en een kinderpartijtje of dagje uit voor kinderen via de Stichting Make a child Happy Haarlemmermeer. Daarnaast zijn er diverse cadeaubonnen ingekocht die lokaal besteed kunnen worden bij horeca, winkeliers en zelfs bij een lokale kapsalon.

Zo helpen we de lokale ondernemers en maken we velen blij. Members en founders van Hmore en partners van InfoRegio doneren ook gul.
Hmore heeft naast de organisatie en planning ook een deel van haar inkomsten beschikbaar gesteld. Hmore is dankzij uw steun de hoofdorganisator én trekker van dit initiatief. Mee doen kan nog steeds. Klik hier voor meer informatie naar de website van onze partner InfoRegio.

Voorstellen aan nieuw Hmore team lid

Velen hebben al kennis gemaakt met Angela Brito de Campos vorig jaar tijdens de bijeenkomst bij C-Bèta, tijdens de workshop met Matthijs Bobeldijk en later bij restaurant Den Burgh.

Voor vragen of ideeën of voor het aanmelden als nieuw member kunt u terecht bij Angela. Ze is bereikbaar via info@hmore.nl of op kantoor via telefoonnummer 023 7114052.

Welkom Angela!

Mooi magazine in nieuwe stijl

Ons nieuwe magazine is alweer enige tijd uit en daar is zeer enthousiast op gereageerd. Een aantal founders en members moest er nog aan wennen maar iedereen is het eens dat we deze nieuwe stijl voortzetten. De lijn en stijl is tot stand gekomen onder voorzitterschap van Suzanne Leclaire en alle founders en members hebben hun inbreng gegeven.

De eerste redactie vergadering heeft inmiddels plaatsgevonden om een mooi nieuw magazine te maken met als thema: De winst van waarde maken. Uiteraard gaan we allerlei mooie verhalen ophalen en inspirerende artikelen maken met jullie input.

We gaan ervan uit dat we ook deze zomer weer een prachtig magazine kunnen lanceren met een gezellige bijeenkomst, waarbij we elkaar weer in de ogen kunnen kijken zonder beeldscherm ertussen.

Het team Hmore wenst u een fijn voorjaar.

Meegroeien met hmore? Wordt ook member.

Lees hier meer.