Hartelijk Haarlemmermeer helpt!

#Hartelijk Haarlemmermeer is een initiatief van Laurens Schenk in samenwerking met InfoRegio en Hmore.
Met het beschikbaar stellen van een mooi bedrag is de actie gestart. Er worden maaltijden besteld bij de lokale horeca en geleverd bij de Voedselbank Haarlemmermeer. Of lokaal gekochte bloemen worden bezorgd bij het Spaarne ziekenhuis ter waardering! Speelgoed en cadeautjes voor kinderen: Stichting Jarige Job en een kinderpartijtje of dagje uit voor kinderen: Stichting Make a Child Happy Haarlemmermeer.

Zo helpen we de lokale ondernemers en maken we velen blij. Members van Hmore en partners van InfoRegio doneren ook gul. Doe je ook mee? Mail naar info@inforegio.nl. Elk bedrag is natuurlijk welkom!
We hopen uiteraard dat we voldoende ophalen, zodat velen in Haarlemmermeer hiervan kunnen meegenieten. Het idee is om minimaal 750 ‘take away’ maaltijden als lunch beschikbaar te stellen. Deze worden dan in drie opvolgende weken afgegeven bij de Voedselbank.

Wilt u ook graag uw mede-ondernemer of mede-Haarlemmermeerder helpen in deze moeilijke tijd? Help ons dan mee.
  • VB Facility Services Haarlemmermeer B.V. en GTZD

  • Tel: 023 711 4052

#HartelijkHaarlemmermeer
MAALTIJDEN BEZORGD BIJ DE VOEDSELBANK!

Anna Paternotte ging samen met Jonathan Karpathios op pad naar de Voedselbank. Jonathan is een wereldberoemde kok die lokaal voedsel bereid in zijn Farm Kitchen in Hoofddorp. Lees meer.

EEN FLEURIGE OPKIKKER VOOR ALLE HARDE WERKERS IN DE ZORG

Op een vroege dinsdagochtend in maart ging het team van #Hartelijk Haarlemmermeer op pad met een wagen vol met bossen tulpen. Het vervoer werd kosteloos geregeld door Rob van Haaster, die op deze manier zijn inzet toont voor dit mooie initiatief. Lees meer.

De actie is mogelijk gemaakt door vele actieve ondernemers en politieke partij
VVD Haarlemmermeer die ons steunen. Dank aan onder andere:

Hartelijk-Haarlemmermeer sponsor